Üdvözöllek a  ‘Budakeszi Bölcsőde’ honlapján

Bemutatkozás

BUDAKESZI bolcsode 04A bölcsőde olyan szolgáltató intézmény, amely alaptevékenysége keretében napközbeni ellátást nyújt a gyermekek számára. Az egészségügyi és szociális alapellátás részeként, a családban nevelkedő 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását és nevelését végzi az életkori és egyéni sajátosságok figyelembevételével. A bölcsődei ellátás igénybevétele önkéntes.

Bölcsődénk 1909-ben épült, kezdetben vendéglőként üzemelt, majd az ’50-es évek elején a Községi Tanács bölcsődévé alakította, kiváló helyi adottságai miatt. Kezdetben idény, majd teljes napközbeni ellátást biztosító intézménnyé fejlődőt. Jelenleg a Városi Önkormányzat működteti. Segítségével a folyamatos karbantartás és felújítás révén sikerült az épület családias jellegét megőrizni.

A Budakeszi Bölcsőde 38 férőhellyel rendelkezik. A gyermekeket 3 csoportszobában (Katica, Maci, Napocska) látjuk el, melyekben sok a fejlesztő játék.

Hangulatos belső udvara van, amely tökéletesen megfelel a gyermekek nagy mozgásigényének. Színes és sokfajta nagymozgásos és egyéb játék áll rendelkezésükre: fából készült kicsi mászóka, lovaskocsi, repülő, színes műanyag hernyó alagút, rotikom, csúszdák, motorok, rollerek, bobocar stb… Nagy homokozó áll a gyermekek rendelkezésére. Az udvaron lévő nagy fák nyáron árnyékot adnak még kellemesebbé téve a szabad levegőn tartózkodást. A játszókert tágas, nagyrészt füves terület. A gyerekek sokat tartózkodnak a szabad levegőn. A telepített kerti játékok EU szabvány szerint készültek, önfeledt játszást biztosítva gyermekeinknek.

Fokozatos beszoktatással segítjük a gyermekeket és szüleiket, hogy minél könnyebben illeszkedjenek be a közösségi életbe.

Igyekszünk nyugodt, derűs környezetet biztosítani a hozzánk járó gyerekeknek, akik óvodába kerülve önállóak, egyedül, legfeljebb minimális segítséggel étkeznek, tisztálkodnak, öltözködnek.

Az igény nagy a bölcsődei ellátásra, sok család hozza hozzánk második, harmadik gyermekét is.  A dolgozók nagy szeretettel várják az ide érkező gyermekeket.

Vezető: Simon Éva

A Budakeszi Bölcsőde hírei

2022 augusztus 26

Tájékoztató étkezés befizetéséről 2022-23-as nevelési évben

Kedves Szülők! Az alábbiakban megküldjük a tájékoztatót, mert sok esetben azt tapasztaltuk, hogy a hibák nagy része az információk hiányából eredt. Kérjük olvassák el figyelmesen, és tartsák be a benne foglaltakat az akadálytalan szolgáltatás biztosítása érdekében. dokumentum letöltése:  Tájékoztató étkezés befizetéséről 2022-23-as nevelési évben

Cím: 2092 Budakeszi, Konth Miklós. u. 2.
Telefon: +36 23 200 125
Vezető: Pregitzer Györgyné Mónika
Vezető helyettes: Borbély Szilvia
Honlap: bolcsode.budakeszi.hu/mosolyvar-bolcsode
e-mail: mosolyvar@bolcsode.budakeszi.hu
Adatvédelmi tisztviselő: Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)

budakeszi logo v3

Cím: 2092, Budakeszi Fő u. 133
Telefon: +36 23 451-316
Vezető: Simon Éva
Honlap: bolcsode.budakeszi.hu/manovar-bolcsode
e-mail: bkeszi.bolcsi@gmail.com
Adatvédelmi tisztviselő: Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)